La nostra cursa

La Cursa Jove de Pineda de Mar és un projecte engegat el 2016 pel professorat-tutor del programa del Pla de Transició al Treball (PTT) que compta amb la implicació directa de l’alumnat (tret diferencial d’aquesta cursa). Els joves col·laboren de forma activa en la preparació, organització i desenvolupament de les tasques que l’esdeveniment requereix, i conten amb el suport i l’organització de les Regidories d'Educació, Joventut, Esports i Salut de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

Atesa la finalitat social, educativa i solidària de l’activitat, la quota d’inscripció es destinarà íntegrament a una causa benèfica: la de Fundació Marpi i els seus projectes integradors, socials, educatius i laborals adreçats a persones amb discapacitat psíquica.

L'activitat tindrà lloc el diumenge dia 29 de març de 2020 a les 10h a Platja dels Pins de Pineda de Mar, amb el mateix recorregut de les edicions anteriors amb els circuits de 5 i 10 km.

Cartell-CURSA-JOVE-2020_Pineda.jpg

Objectius

  • Promoure els hàbits saludables entre els joves.
  • Impulsar una activitat que millori l’autoestima, l'autoconeixement, l'autonomia, i les habilitats socials
    dels joves.
  • Implicar als alumnes del PTT en les diferents fases de l'organització d'un esdeveniment esportiu.
  • Promoure estratègies de participació activa, cooperació i diàleg entre els alumnes del PTT pel que
    fa a l'impuls d'un projecte determinat.
  • Fomentar el treball en equip entre els alumnes del PTT.
  • Implementar competències pràctiques i activitats relacionades amb els mòduls de formació professional vinculades amb l’esdeveniment