Estacionament regulat

Reglament i Ordenança Fiscal de l’estacionament regulat.


Tarifes i app de pagament pel mòbil.

Els documents següents detallen les tarifes i horaris del servei d’estacionament regulat i l’ús de l’aplicació per obtenir el tiquet virtual. Amb aquesta App es podran realitzar pagament des de qualsevol lloc i dispositiu mòbil. Aparcare està disponible tant per Google Play com per App Store i es pot descarregar de manera gratuïta. L’usuari podrà donar-se d’altra a través del seu correu electrònic, per posteriorment introduir el número de la targeta la qual podrà vincular amb diverses matrícules. Aquesta App també permetrà, entre altres, consultar l’històric d’operacions, anul·lar denúncies. Només es pagarà pel temps que necessitis i hi haurà la possibilitat de “desaparcar” amb l’abonament corresponent dels diners que no s’han fet servir. Les operacions seran 100% segures amb certificat Redsys.

Descarregueu les tarifes AQUÍ.

APP APARCARE1.jpg APP APARCARE2.jpg

Zones Blaves

El centre de Pineda disposa de 170 places que envolten els comerços per tal d’afavorir la rotació de vehicles i la dinamització de la zona. Els carrers que gaudeixen d’aquesta regulació són: Verdaguer, Jaume I, Montpalau, Barcelona, Balmes, Plaça Mèlies, Moragues i Barret, Roig i Jalpí i Antoni Doltra.

Zones Verdes

Aquesta regulació té dos àmbits diferenciats, un d’ells és vigent tot l’any, i l’altre només regeix els mesos de juny-agost. S’ha donat prioritat a les zones on el problema de l’estacionament és un aspecte permanent, com el barri del Poblenou o els carrers que envolten el centre de Pineda. A les zones on aquest problema és estacional, fonamentalment pel volum de segones residències, s’ha decidit implantar la regulació només durant els mesos d’estiu. Al barri del Poblenou, s’ha deixat la parcel·la de Cal Vedat (entre Avinguda Hispanitat i Plaça Infància) com a bossa d’aparcament exclusiva per als residents.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts