Inici de la reurbanització de Cal Vedat

A partir d’aquest diumenge la zona quedarà tancada per les primeres tasques d’urbanització. La meitat de l’espai de més de 2.200 m² es cedirà al municipi, on es projectarà una nova zona verda i equipaments municipals pel barri.

A partir de diumenge 16 de maig la zona del Cal Vedat quedarà tancada, ja que està previst que comencin les primeres tasques de reurbanització de la zona. A l’espai de 2.2251,52 m² s’hi ha projectat la construcció d’habitatges, tant lliure com protegit, i espais comercials. Fruit de l’acord entre els propietaris del terreny i l’ajuntament de Pineda de Mar, part de l’espai quedarà en mans del municipi: s’hi preveu la construcció d’una nova plaça de més de 1000 m² i d’un espai de 600 m² que es destinarà a equipaments pel barri de Poblenou.

El nou espai verd i el futur equipament municipal vol convertir aquesta zona en un pulmó social, econòmic i de lleure per al barri de Poblenou. La nova àrea enjardinada projectada donarà al carrer Francisco de Goya i també serà obert l’avinguda Hispanitat i carrer Doctor Fleming.

Implementació de la zona verda d’aparcament al passeig marítim

Paral·lelament al tancament d’aquest espai que fins ara s’havia habilitat com aparcament preferent per a residents, a partir del 24 de maig s’iniciaran les tasques per implantar la zona verda d’estiu al passeig marítim de Poblenou. Es preveu que tot el passeig marítim de Pineda de Mar estigui regulat com a zona verda d’estiu amb l’inici de la temporada d’estiu.