Prova pilot de tancament nocturn del passeig de la platja de Poblenou per pacificar la zona

La matinada d’aquest dissabte a diumenge, l’accés al passeig de la platja de Poblenou estarà tancat als vehicles des de la 1 de la matinada i fins a les 7 del matí de diumenge. La idea és que la mesura es pugui estendre a totes les platges de Pineda tots els caps de setmana durant els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament de Pineda de Mar engegarà aquest dissabte una prova pilot per tancar el passeig de la platja de Poblenou al trànsit rodat des de la 1 de la matinada fins a les 7 del matí. Aquesta mesura té l’objectiu de pacificar la zona i afavorir el descans dels veïns, sense afectar a l’activitat de les guinguetes de la platja, que tenen l’hora fixada de tancament a la 1 de la matinada degut a les restriccions de la pandèmia.

La matinada de dissabte 26 a diumenge 27, a partir de les 01 h cap vehicle podrà accedir al passeig de la platja de Poblenou, tallant-se l’accés des del Rierany dels Frares. La Policia Local de Pineda farà un seguiment d’aquest tancament amb la intenció de, si la valoració és positiva, estendre la mesura a totes les platges de Pineda durant els mesos de juliol i agost, les matinades de dissabtes i diumenges.