Primer cap de setmana de confinament municipal amb 37 persones denunciades a Pineda de Mar

El dispositiu de la Policia Local de Pineda ha realitzat 147 identificacions durant el cap de setmana. Les visites al cementiri per Tots Sants s’han reduït i repartit durant tot el cap de setmana.

El dispositiu especial de la Policia Local de Pineda de Mar per controlar l’accés i la sortida del municipi durant el cap de setmana ha detectat 37 infraccions. Des de divendres a les 6 del matí i fins aquest dilluns estava prohibida la sortida del municipi si no era per una causa justificada. En total s’han fet 147 identificacions en diversos punts estratègics del municipi. Les persones que no podien justificar la seva sortida o entrada del municipi (per motius de feina, desplaçament a centres d’educació, cura de persones dependents, etc) han estat denunciades: 27 durant el divendres, 5 durant el dissabte i 5 el diumenge.

A partir de les 6 del matí d’aquest dilluns s’ha aixecat el confinament perimetral municipal i ja es pot sortir i entrar del municipi lliurement. Amb tot, es recomana evitar al màxim els desplaçaments i la interacció social. Aquest confinament es tornarà activar divendres a les 6 del matí.

Continuen vigents durant tota la setmana el confinament perimetral de tota Catalunya (no es pot sortir ni entrar del territori sense un motiu justificat) i el confinament nocturn de 22 a 6 h.

Menor afluència al cementiri municipal i de forma repartida

Coincidint amb el cap de setmana de celebració de Tots Sants, l’Ajuntament de Pineda de Mar havia coordinat unes mesures per limitar i controlar l’aforament del recinte. En general la afluència ha estat menor que altres anys, segurament afectada per el confinament perimetral municipal decretat durant tot el cap de setmana. En total 2300 persones han passat pel cementiri entre divendres i ahir diumenge, de forma molt repartida: divendres 992 persones, dissabte 585 i diumenge 723.

Actuació conjunta de Policia Local i Mossos d’Esquadra

Diumenge al vespre la Policia Local de Pineda va realitzar una operació conjunta amb el Mossos d’Esquadra contra un grup de persones que es trobava a la plaça de la Biblioteca. Varies persones van ser identificades i denunciades per no complir el límit de reunió de 6 persones, no respectar la distància mínima interpersonal d’1 metre i mig i també per incompliment de l’Ordenança Municipal de Convivència i Civisme.