Pineda de Mar ultima la tramitació per acollir una oficina permanent de la Policia Nacional de tramitació de DNI i passaports

El nou equipament donarà servei a 200.000 persones que viuen a poblacions properes i que, fins ara, s’havien de traslladar a Mataró o Lloret de Mar.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor ha informat que l’ajuntament està ultimant la tramitació per acollir una nova oficina de tramitació de DNI i passaports al municipi. Ho va confirmar ahir a l’acte de celebració de la Diada de la Policia Local en presència del Subdelegat del Govern a Barcelona Carles Prieto.

Aquesta nova infraestructura neix d’una reivindicació continuada de l’ajuntament i després d’uns mesos de treball del consistori amb la Policia Nacional, de qui depèn la tramitació dels documents d’identificació. Fins ara la ciutadania de Pineda que havia de renovar el seu document d’identitat o passaport havia de traslladar-se a Mataró o a Lloret de Mar. La Policia Nacional també oferia de forma puntual el servei de renovació al municipi, però amb aquesta nova oficina s’oferirà un servei continu de dilluns a divendres i tot l’any.

L’alcalde de Pineda, ha destacat la importància d’aquesta oficina, ja que a banda de poder oferir un nou servei als veïns i veïnes de Pineda, l’oficina també donarà servei a la ciutadania de municipis propers. «La nova oficina serà referent a l’Alt Maresme amb potencial d’atraure a 200.000 persones».

La previsió és que la nova oficina de tramitació de DNI i passaports de Pineda de Mar pugui entrar en funcionament el primer trimestre de l’any 2022. L’ajuntament ja treballa en obrir un procés de licitació d’un local que reuneixi les condicions per poder albergar aquest equipament.

Diada de la Policia Local de Pineda de Mar

L’Auditori de Pineda de Mar va acollir ahir per la tarda la Diada de la Policia Local en que es va fer un reconeixement a tots els cossos que treballen al municipi. També es van entregar les medalles als i les agents que porten 25, 30 i 35 anys en actiu, les mencions meritòries d’agents i la condecoració a la dedicació professional. També es va reconèixer al personal del cos que es jubila, a l’associació de jubilats. Per últim va haver-hi un record molt especial en memòria de dos agents que van traspassar aquest darrer any.