Pineda de Mar tancarà totes les platges al trànsit rodat durant les nits dels caps de setmana

La mesura que s’estava realitzant des de fa unes setmanes a la platja de Poblenou, s’amplia a la resta de platges del municipi.

L’Ajuntament de Pineda de Mar tancarà l’accés a totes les platges del municipi pel trànsit rodat durant les nits del cap de setmana d’1 a 6 de la matinada. Finalment aquesta mesura, que ja s’havia implantat a la platja de Poblenou, s’estén a totes les platges de Pineda de Mar, després que s’hagi valorat positivament una millora en la pacificació de les platges durant la nit. Així doncs, a banda del tancament que ja es fa al Rierany dels Frares, a partir d’aquest divendres es tancarà l’accés per a vehicles que dona al carrer Santiago Russinyol.

A l’espera de la confirmació del toc de queda nocturn

L’ajuntament de Pineda de Mar està a l’espera que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya confirmi el toc de queda nocturn proposat pel govern de la Generalitat per a 161 municipis. Pineda de Mar es troba entre el llistat d’aquests municipis en el qual només estaria permesa la circulació de persones entre la 1 i les 6 de la matinada per casos excepcionals. Aquest toc de queda seria revisable cada 7 dies segons les dades epidemiològiques de cada localitat.

Augment dels casos a Pineda de MarEls casos confirmats de persones positives en Covid-19 han augmentat de forma exponencial en els darrers dies. Si l’última setmana de juny es van diagnosticar tan sols 10 casos, una setmana més tard ja sumaven 45, i la darrera setmana se’n van detectar 111. Des de l’ajuntament es fa una crida a tota la ciutadania que extremi les mesures per evitar més contagis.