Pineda de Mar fixa la velocitat màxima a 30 km/h en tot el nucli urbà

El nou límit s’aplicarà des del proper dimarts 11 de maig. La mesura respon a la nova legislació estatal que té com a objectiu reduir la contaminació i millorar la seguretat.

A partir del proper dimarts 11 de maig la velocitat màxima a la que es podran moure tots els vehicles dins els carrers de Pineda de Mar serà de 30 quilòmetres per hora. Aquesta mesura respon a la nova legislació estatal en matèria de seguretat viària i busca, entre d’altres objectius, una reducció de la contaminació atmosfèrica i la millora de la seguretat i la convivència entre els vehicles a motor, els vianants i altres vehicles de transport.

Des de la setmana vinent s’instal·laran noves senyalitzacions indicant aquest nou límit de velocitat en tot el nucli urbà. El canvi en el límit de velocitat no serà nou en moltes zones de Pineda on ve, o ja estava establert aquest límit a 30 o bé, en espais sensibles, la limitació es manté encara per sota del nou límit.

Durant les primeres setmanes de la instauració del nou límit de velocitat la Policia Local de Pineda realitzarà controls informatius als conductors en diversos punts del municipi.