La Policia Local denúncia 48 persones per incomplir les limitacions de moviment

En la darrera setmana s’han denunciat a 48 persones per saltar-se el confinament nocturn o el perimetral municipal de cap de setmana.

Aquest cap de setmana de confinament perimetral la Policia Local de Pineda de Mar ha denunciat a 40 persones quan intentaven o bé entrar o sortir del municipi sense un motiu justificat. Les restriccions de mobilitat municipal de cap de setmana (entre les 6 hores del matí de divendres fins a les 6 h del matí de dilluns) continuaran vigent almenys durant els propers 15 dies.

A aquestes denúncies s'hi han de sumar les 8 interposades durant tota la setmana per saltar-se la prohibició de desplaçaments i mobilitat per vies públiques entre les 22 i les 6 hores.

Sense canvis en les mesures

Avui han entrat en vigor noves mesures per reprendre l’activitat. Aquests canvis no contemplen canvis pel que fa a la limitació de moviments: es manté el confinament perimetral de tota Catalunya durant tota la setmana, el municipal durant els caps de setmana, i la prohibició de desplaçaments per la via pública tots els dies entre les 22 i les 6 h.