La Policia Local de Pineda ha multat a 46 persones de fora del municipi, de les 117 denúncies posades del 3 al 14 d’abril

S’intensifiquen els controls de mobilitat a Pineda

Els dispositius de la policia local dels controls de mobilitat a les entrades i sortides de Pineda de Mar, i dins del nucli urbà, fets del 3 al 14 d’abril, han donat com a resultat 117 persones denunciades, de les quals 71 són veïns i veïnes de Pineda, i 46 són de fora del municipi. En total, des del passat 13 de març fins el 14 d’abril han estat 318 les denuncies practicades en els controls de mobilitat en el terme municipal de Pineda de Mar.

L’arribada de la Setmana Santa ha fet que moltes famílies que tenen segona residència hagin trencat el confinament per traslladar-s’hi aquests dies festius.

Amb la finalitat d’impedir, al màxim, la mobilitat injustificada d’aquestes famílies la policia local ha anat intensificant els controls, tant a les entrades i sortides de Pineda, com dins del nucli urbà, identificant nombroses famílies que finalment han estat multades en no poder justificar la seva presència al municipi, segons marquen les normes de confinament de l’estat d’alarma.

L’objectiu segueix sent el de frenar l’arribada de persones de fora de Pineda que, saltant-se les mesures de confinament, pretenen estar-hi d’una manera injustificada, trencant l’aïllament dels pinedencs i les pinedenques que, d’una manera general i solidària, estan complint al peu de la lletra.

La policia local segueix intensificant els controls als accessos i sortides de Pineda així com en tot el terme municipal, fins i tot amb el suport de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil. També s’està controlant la mobilitat en les arribades i sortides en tren