La Policia Local de Pineda decomissa 70 kg. d’aliments no aptes pel consum

Es tracta d’aliments que, en el seu transport, no es garantia ni les òptimes condicions ni les cadenes de fred. L’acció es va produir en un control realitzat conjuntament amb l’àrea de salut pública de l’ajuntament.

La Policia Local de Pineda va decomissar 70 kg. d’aliments no aptes pel consum en un control de transport de mercaderies realitzat ahir al municipi. En concret es van intervenir dos vehicles dins de l’operatiu programat entre la policia i l’àrea de Salut Pública de l’ajuntament. En un dels vehicles s’hi transportava peix en males condicions destinat a la venda ambulant. En el segon s’hi van detectar aliments en els quals no es podia garantir les cadenes de fred pertinents. A banda de la destrucció de les mercaderies requisades, l’àrea de Salut Pública de l’ajuntament elevarà informe al Departament de Salut de la Generalitat, qui haurà de valorar possibles sancions.

Controls periòdics pel compliment de les normatives de transport

Aquests tipus de controls es realitzen en el municipi de forma periòdica, no només pel control de mesures sanitàries de mercaderies alimentàries, sinó també per vetllar pel compliment de la normativa de transports de mercaderies. La Policia Local de Pineda va emetre 7 denúncies per infraccions greus de la normativa, a banda de diverses advertències per incompliments més lleus.