Controls policials a Pineda per evitar l'accés a segones residències durant el cap de setmana

Durant la nit han fet una tasca informativa. A partir de les 6 del matí, quan es prohibeixen els desplaçaments no justificats entre municipis, han començat a sancionar.

La Policia Local de Pineda ha iniciat controls de mobilitat als accessos del municipi. Des de l'entrada en vigor ahir al vespre de les noves mesures de restricció de mobilitat i limitació de l'activitat, agents municipals s'han desplaçat als principals punts d'entrada del municipi: accessos d'autopista, d'urbanitzacions, al passeig marítim, etc.

Durant la nit, la tasca que feia la Policia Local ha estat informadora. A partir de les 6 del matí, s'ha començat a sancionar aquells desplaçaments no justificats. Recordem que les noves mesures contemplen la prohibició d'entrar i sortir del municipi entre les 6 del matí del divendres a les 6 del matí del dilluns. Les excepcions que contempla aquesta norma i que han d'anar degudament justificades són: cites amb serveis sanitaris i socials, obligacions laborals, institucionals o legals, educació, retorn al lloc de residència, atenció a persones amb necessitats o vulnerables, renovació de permisos i documentació oficial i altres tràmits administratius inajornables i realització d'exàmens i proves oficials i activitats esportives individuals a l'aire lliure a municipis limítrofs.

Excepcionalment, coincidint amb aquest cap de setmana de Tots Sants, demà dissabte i diumenge 1 de novembre es podrà visitar cementiris d'altres poblacions sempre que es trobin dins de la mateixa comarca del Maresme.