Torna la Fira d’Intercanvi de Llibres de Pineda de Mar

La fira d’intercanvi es celebrarà dissabte 26 de juny dins els actes de la Festa Major Petita. A partir de dilluns 14 les persones interessades a intercanviar llibres, podran portar-ne a la biblioteca Manuel Serra i Moret i també al Centre Cívic Poblenou.

Dissabte 26 de juny Pineda de Mar celebrarà la 8a edició de la Fira d’Intercanvi de Llibres. Aquesta cita torna després que l’any passat no es pogués celebrar per motiu de la pandèmia. Enguany coincidirà amb els actes de la Festa Major Petita i tindrà un doble emplaçament: al Pati de Can Comas i també amb una parada a la plaça Nova, al barri de Poblenou.

A partir de dilluns vinent les persones interessades a participar en l’intercanvi poden portar llibres a la Biblioteca Manuel Serra i Moret o bé al Centre Cívic Poblenou. Per cada llibre rebran un tiquet que servirà per poder descanviar per altres a la fira. Es demana que els llibres que es cedeixin estiguin en bon estat. No s’acceptaran ni llibres de text ni tampoc enciclopèdies.

La fira es celebrarà dissabte 26 de 10 a 14 h. A banda de la parada que hi haurà a la plaça Nova, al Pati de Can Comas es seguiran amb totes les mesures marcades per evitar contagis: hi haurà una porta d’entrada i una altra de sortida per facilitar el sentit únic dels visitants.