La situació epidemiològica fa suspendre tots els actes de Carnestoltes a Pineda

Es suspenen tots els actes relacionats amb el carnestoltes un any més degut a la situació d’expansió del virus de la Covid-19.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha decidit suspendre tots els actes de Carnestoltes a Pineda de Mar previstos pel darrer cap de setmana del mes de febrer. El motiu d’aquesta decisió és la situació epidemiològica municipal i que afecta amb major percentatge als centres educatius. També s’ha tingut en consideració que molts municipis de l’entorn de Pineda afectats per aquestes dades també han decidit suspendre els actes de carnestoltes.

D’aquesta manera enguany tampoc es podrà celebrar la Rua de Carnestoltes, ni la Rua de les Escoles, ni l’escudellada del XIP, ni l’enterrament de la sardina ni altres activitats relacionades. Tampoc es farà el Carnaval de l’Alt Maresme organitzat per la Comissió del Carnaval amb el suport de l’ajuntament de Pineda de Mar i l’ajuntament de Calella.

Des del consistori es vol reconèixer tant la disposició com la responsabilitat de les entitats implicades en aquesta celebració en la decisió que s’ha acabat prenent.