Pineda amb La Marató es marca el repte de recaptar 8000 € per les malalties minoritàries

La matinal de Pineda amb La Marató es celebrarà diumenge 15 de desembre a plaça Espanya i comptarà amb un gran fi de festa amb la interpretació del tema compost especialment per La Marató «Saluda la vida» d’Arian Jiménez.

Queda just un mes perquè es celebri La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. El proper 15 de desembre tot el territori català s’omplirà d’activitats per recaptar fons per la causa i Pineda tornarà a ser-hi present, aquest any amb novetats importants. La clàssica matinal de Pineda amb La Marató es traslladarà a Plaça Espanya, que es convertirà en l’epicentre de totes les activitats que les entitats municipals estan preparant per recaptar fons: venda de productes solidaris, rifes, exhibicions, espectacles,... I per acabar un gran fi de festa amb l’actuació dels Castellers de l’Alt Maresme i també amb la interpretació del tema compost especialment per La Marató «Saluda la vida» amb la pinedenca Arian Jiménez.

El videoclip d’aquesta cançó que ja es pot veure a les xarxes socials de l’Ajuntament de Pineda vol servir per donar difusió a les activitats i al repte que s’ha marcat Pineda amb La Marató aquest any: recaptar 8000 € per les malalties minoritàries.

Pineda amb la Marató

Mira el videoclip aquíEl repte d’arribar als 8000 €

Com a novetat aquest any es proposa que totes les entitats i associacions que programaran activitats en benefici de La Marató, facin les aportacions a través de la plataforma migranodearena.org. D’aquesta manera totes les iniciatives de Pineda s’uniran per assolir una xifra conjunta.

La plataforma i el repte de Pineda amb La Marató ja està disponible també perquè persones a títol individual puguin fer la seva donació. El procés és ben senzill: només s’ha d’entrar a aquesta pàgina web i fer clic sobre «Dona a este reto» i seguir els passos que s’indiquen:

https://www.migranodearena.org/reto/20825/pineda-de-mar-amb-la-marato-de-tv3