Cursos, tallers i càpsules d’hivern al Centre Cívic Poblenou

El 15 de desembre s’obren les inscripcions pels cursos d’hivern organitzats pel Centre Cívic Poblenou. El programa d’activitats pel primer trimestre del 2022 inclouen activitats físiques i de salut, de dansa, creativitat, música i tallers d’habilitats.

El Centre Cívic Poblenou ja prepara els cursos i tallers pel primer trimestre del 2022. Del gener al març de l’any que ve es proposen 34 activitats entre cursos, tallers i càpsules formatives per a tots els gustos i edats a preus assequibles. Les preinscripcions a tots els cursos començarà aquest dimecres 15 de desembre en el mateix Centre Cívic Poblenou (passeig Diputació 8) i s’allargarà fins el 30 de desembre. Una vegada s’hagin constituït tots els grups, des del centre es posaran en contacte amb totes les persones per formalitzar la inscripció amb el pagament. Seguint les mesures preventives enfront de la Covid-19, caldrà dur mascareta a totes les classes excepte les que requereixen moviment.

Nadal al Centre Cívic

A banda del seguiment de les activitats del darrer trimestre de l’any, el Centre Cívic també ha programat un seguit de tallers i espectacles especials de Nadal: taller «Pinta la teva bola de Nadal» i taller «Decora cupcakes nadalenques» i els espectacles «Vegin i passin: espectacle de bombolles» i «Els tres Reis Mags i... la Reina Gaspara». Les activitats tenen aforament limitat amb inscripció prèvia. L’entrada serà solidària amb aportació d’aliments o productes nadalencs a benefici de Càritas Pineda.

Consulta tota la programació del primer trimestre del 2022