Pineda s'adhereix a la campanya contra la "basuraleza"

Convocada una recollida de residus a la Platja dels Pins el dissabte 11 de juny a les 10.00h L’activitat s’engloba dintre de l’Agenda 2030 Municipal, donant compliment als objectius de desenvolupament sostenible

L’Ajuntament de Pineda de Mar s’ha adherit a la campanya “1m2 contra la basuraleza” convocada per LIBERA-Unidos contra la basuraleza, una iniciativa que compte amb el suport, d’entre altres, Ecoembes, FEMP i Creu Roja. Es tracta d’un projecte que aborda el problema de les deixalles abandonades en espais naturals, amb la voluntat de sensibilitzar i promoure actituds responsables entre la ciutadania en aquest espais.

Pineda de Mar participarà de la campanya amb l'acte del dissabte 11 de juny que consistirà en la neteja de residus a la zona de la pineda de la Platja dels Pins. Es convoca a totes i tots els voluntaris que hi vulguin participar a les 10.00h, i es demana als interessats, en la mesura del possible, que s’apuntin a la jornada a través de la web https://proyectolibera.org/proximos-eventos/proximas-recogidas#7547 o del correu electrònic mediambient@pinedademar.org per tal de fer una previsió, doncs al final de l’acte s’oferirà un petit refrigeri a tots els participants. Es preveu que la durada de l’activitat sigui d’una hora i mitja aproximadament. 

L’acte també posarà en valor la recuperació de l'espai de la pineda i la duna a l'antic aparcament de vehicles, en els que s'hi ha fet una plantació d'arbrat i arbustiva.

Exposició «treballem per una energia sostenible»

Prèviament, entre els dies 6 i 10 de juny i en el marc dels actes relacionats amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’acollirà l’exposició «treballem per una energia sostenible». Les sis lones desplegables informatius que la conformen s’instal·laran a la recepció de l’Ajuntament. Es tracta d’un contingut informatiu inscrit en el Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, promogut per la Unió Europea, que dóna a conèixer les actuacions sobre estalvi i eficiència energètica que es poden dur a terme a nivell individual per millorar la comunitat. 

Galeria d'imatges