La platja dels Pescadors de Pineda de Mar recupera la Bandera Blava

El municipi recupera així la bandera blava de la platja dels Pescadors, que es suma a la que ja tenia a la platja de la Riera.

Aquest estiu tornarà a onejar la Bandera Blava a la platja dels Pescadors de Pineda. Aquesta distinció internacional reconeix aspectes com la qualitat de l’aigua, la gestió ambiental, la seguretat i els serveis i la informació que s’ofereix de les platges. Així Pineda de Mar comptarà, com altres anys, amb dues Banderes Blaves: la de la platja dels Pescadors i la de la platja de la Riera. L’any passat el municipi només va obtenir la bandera de la Riera, ja que la platja dels pescadors estava encara en obres de recuperació pels danys que hi va ocasionar el temporal Glòria.

Inici de la temporada de platges

Amb la concessió de les banderes blaves, Pineda de Mar ja es prepara per a la temporada d’estiu. Durant les properes setmanes es començaran a instal·lar els serveis habituals pels banyistes com dutxes, llocs de vigilància i socors i accessos a la sorra i a l’aigua per persones amb mobilitat reduïda. També s’hi ubicarà el Baby Center i Mini Beach Club, espais infantils per a nadons i nens o nenes de fins a 6 anys respectivament. Els espais disposen de canviadors, trones, microones i nevera per deixar-hi tàpers, rentamans i sofà per a l’alletament. A més, els infants gaudiran d’activitats dirigides per monitors en diferents llengües: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.