Bonificació de la taxa d’escombraries per ús de la deixalleria (particulars): presencial i també per internet

Fins el 31 de gener es pot tramitar la bonificació de la taxa d’escombraries per ús de deixalleria (targeta de la deixalleria segellada).

Des de l’1 fins el 31 de gener les veïnes i veïns de Pineda que hagin utilitzat la deixalleria municipal durant l’any 2020 per portar-hi residus especials, podran demanar la bonificació de la taxa d’escombraries de l’any 2021. Aquesta bonificació, que arriba fins el 20% de l’import del rebut segons els usos realitzats, es pot tramitar sempre i quan es compti amb la targeta de la deixalleria degudament segellada.

Aquest any com a novetat la tramitació també es podrà fer telemàticament adjuntant a la instància específica d’aquest tràmit fotografia o escaneig del dors de la targeta de la deixalleria on es vegi correctament el nom i la direcció de l’usuari i els segells estampats.

Tramitació telemàtica: a partir de l'1 de gener a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Pineda de Mar
Tramitació presencial: només amb cita prèvia (937671560). Ja es pot recollir a recepció de l'ajuntament el model d'instància per s'haurà d'entregar degudament emplenat.

710 bonificacions al 2020

En la darrera campanya de bonificacions de la taxa municipal d’escombraries, 710 persones es van beneficiar d’un descompte de fins el 20% del seu rebut. Aquesta iniciativa té la finalitat de premiar aquelles persones que utilitzin la deixalleria per desfer-se de forma correcta d’aquells residus que no entren dins la recollida selectiva com olis de cuina, aparells elèctrics, bateries i piles, tòners d’impressora.