Noticies

Pineda incrementa un 17% la recollida de vidre i se situa entre els sis primers municipis de Catalunya Pineda incrementa un 17% la recollida de vidre i se situa entre els sis primers municipis de Catalunya

El municipi serà premiat el prover 14 de novembre pels 157.740 quilos de vidre recollit en el període juny-setembre de 2019, i haver sumat 277,4 punts a la lliga «Bandera verda» d’Ecovidrio. El canvi de contenidors, la implicació ciutadana, la del sector comercial, i les campanyes informatives impulsades des de l’Ajuntament, han estat la clau de l’increment en la recollida del vidre. .

Renovació de l’arbrat de Plaça Espanya Renovació de l’arbrat de Plaça Espanya

Durant aquestes setmanes es retiraran 11 arbres danyats per un fong i es substituiran per uns d’autòctons de port semblant. Per altra banda també es substituiran les moreres del carrer Girona.

Recuperació de la vegetació de riera a la plaça del Rei Recuperació de la vegetació de riera a la plaça del Rei

Ha finalitzat l’actuació de millora de banda i banda de la riera de Pineda a l’alçada de la plaça del Rei. S’han instal·lat espècies autòctones típiques de riera que aporten un benefici ecològic al municipi. Continua, per altra banda, el pla d’arbrat municipal que aquesta setmana ha instal·lat una nova espècie d’arbre al municipi.