Satisfacció amb el nou servei d’estudi nocturn

Del 25 de maig al 22 de juny, la Biblioteca Serra i Moret i el Centre Cívic Poblenou van oferir un espai a la nit per a estudiants. Es van registrar prop de mig miler d’usos d’estudiants, convertint aquesta primera experiència en precedent per als propers anys

Aquest 2022, per primer cop a Pineda de Mar, els estudiants que preparaven les proves d’accés a la universitat o d’altres examens de final de curs han disposat de dues sales per a l’estudi en hores nocturnes. Amb l’objectiu d’oferir facilitats als estudiants per a la preparació d’aquestes proves, la sala de la Biblioteca Serra i Moret i la del Centre Cívic de Poblenou. van estar obertes des del 25 de maig i fins al 22 de juny, de dilluns a divendres en horari nocturn 20:00h a 00:00h i caps de setmana de 16:30h a 20:30h.

La valoració final d’aquest servei és molt positiva. Per ser la primera vegada que Pineda de Mar obre sales d’estudi nocturnes, la resposta dels i les joves estudiants del municipi ha estat molt elevada. A la Biblioteca Manuel Serra i Moret s’han comptabilitzat 304 usos al llarg de tot el mes i al Centre Cívic de Poblenou un total de 162.

Tant els estudiants que han fet ús dels serveis, com els coordinadors del nou servei, mostren la seva satisfacció pel funcionament del mateix. En concret, els estudiants han trobat espais adequats per a les seves necessitats, i els coordinadors no han registrat cap incidència ni problemàtica afegida que dificultés el funcionament d’aquest nou servei que, sens dubte, servirà de precedent.