L’Ajuntament de Pineda inicia un estiu ple d’activitats pels joves del municipi

Es tracta de diversos programes que ofereixen des d’activitats lúdiques, a reforç escolar i formació professional.

Ahir dilluns van començar els diferents programes d’estiu pels nois i noies de Pineda de Mar. Enguany l’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat en marxa diversos programes com l’«estiu jove», la versió d’estiu del «I després de l’institut què» i el «Viu l’estiu 2.0».

L’Estiu Jove acull a un total de 60 nois i noies de primer i segon de l’ESO i els ofereix activitats lúdiques i de reforç escolar que siguin d’interès pels participants. Es realitzen tres matins a la setmana en dos grups a l’Espai Jove Can Jalpí i al Centre Cívic Poblenou.

El programa «I després de l’institut què – estiu» el formen 28 joves d’entre 15 i 21 anys i està pensat per apropar als i les joves diferents àmbits vocacionals i professionals que normalment no tenen possibilitat de conèixer. Es realitzen formacions en l’àmbit d’educació ambiental, esportiu i artístic. Es vol donar també importància a la gestió emocional per adquirir un millor coneixement de les pròpies emocions amb sessions d’intel·ligència emocional a través de dinàmiques on els i les participants són els protagonistes. Aquest programa es realitza tots els matins fins el 30 de juliol al Centre Innova.

Per últim, la proposta «Viu l’estiu 2.0» vol oferir una alternativa a l’oci dels i les joves amb la pràctica d’activitats lúdiques que fomentin la pràctica esportiva, facilitant la interrelació entre els mateixos joves i el contacte amb la natura. El programa es dirigeix a 85 joves del municipi que tenen més de 12 anys.