Cap de setmana de tancament de les campanyes d'oci alternatiu per a joves

Més de 200 joves participen de les campanyes "Com t'ho fas de tarda?" i "Com t'ho fas de nit?", organitzades pel Servei de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

El passat mes d'abril començaven les campanyes "Com t'ho fas de tarda?", per a joves d'entre 12 i 15 anys; i "Com t'ho fas de nit?", per a joves d'entre 16 i 20 anys. Totes dues amb un objectiu clar: oferir vies d'entreteniment i diversió als joves, que els suposin una alternativa i els permeti conèixer un oci comunitari i de convivència. Cadascuna de les campanyes ha tingut un seguiment de més de 100 joves organitzats en diferents grups que competien entre ells per premis com excursions a Port Aventura o un viatge de cap de setmana.

Les campanyes acabaran aquest primer dissabte i diumenge del mes de juny amb dues gimcanes i festes de cloenda per a cada grup. En total hauran sigut 10 les activitats organitzades des del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Pineda, que en paraules de l'educadora Elisabet Roca, "han sigut un èxit gràcies a la implicació dels joves del poble que hi han participat, convertint-les en una bona alternativa d'oci". 

Les activitats organitzades han girat al voltant tant del món esportiu, practicant la natació, com del món de la dansa i del creixement i autoconeixement personal. Diferents equipaments del municipi com ara Can Xaubet i el Pavelló Municipal han acollit alguna de les diferents activitats.

Galeria d'imatges