60 joves comencen la formació de premonitors/es a l’Espai Jove Can Jalpí

A causa de l’alta demanda del curs es va ampliar l’oferta inicial d’un curs a dos. També s’està realitzant un curs de premonitors/es en modalitat esportiva a Can Xaubet.

Un total de 60 joves d’entre 15 i 17 anys han començat aquesta setmana la formació del curs de premonitors i premonitores d’activitats de lleure infantil i juvenil. Aquesta formació s’impulsa des de la Regidoria de Joventut de l’ajuntament de Pineda de Mar amb l’objectiu de facilitar una aproximació al món del lleure educatiu als i les joves, donant-los eines que els ajudin a poder desenvolupar una tasca de suport als monitors/es en el marc d’un centre de lleure.

La previsió era realitzar un grup de formació, però atesa l’alta demanda que ha tingut entre la població jove del municipi es va valorar ampliar l’oferta inicial amb dos cursos, un en horari de matí i un altre en horari de tarda. Tots dos es duen a terme a l’Espai Jove Can Jalpí. A aquests dos cursos se li ha de sumar un tercer de premonitors/es en modalitat esportiva adreçat principalment a aquells joves vinculats a entitats esportives i que es realitza a Can Xaubet. La posada en marxa d’aquest tercer curs ha estat possible al treball conjunt de les regidories d’Esport, Salut i Joventut.