Activitats juvenils

Diverteix-te

Durant tot el curs escolar, cada tarda de dimarts a dijous, podràs gaudir de les activitats de l'Espai Jove a Can Jalpí: tallers de hip-hop, d'afrodance, de cuina juvenil, de videoblog, de teatre, sessions de vídeo, etc. Accés gratuït, amb inscripció prèvia (a Can Jalpí).

Fes esport

A través de l'Espai Jove pots accedir a una variada programació esportiva: tallers de piscina per aprendre a nedar o de perfeccionament, futbol, running, tornejos, etc. Accés gratuït, amb inscripció prèvia (a Can Jalpí).

Com t'ho fas de tarda?

El "Com t'ho fas de tarda?" consisteix en una programació d'activitats d'oci alternatiu i saludable, per a adolescents de 12 a 15 anys, que es realitza durant diversos dissabtes a la tarda dels mesos d'abril a juny. Els participants s'han d'inscriure prèviament a Can Jalpí, en equips mixtes de 10 persones.

Com t'ho fas de nit?

El "Com t'ho fas de tarda?" consisteix en una programació d'activitats d'oci alternatiu i saludable, per a adolescents de 12 a 15 anys, que es realitza durant diversos divendres a la nit dels mesos d'abril a juny. Els participants s'han d'inscriure prèviament a Can Jalpí, en equips mixtes de 10 persones.

Viu l'estiu

L'Espai Jove ofereix una programació d'activitats d'estiu, des de finals de juny fins a mitjans de juliol: sortides a la platja, a parcs aquàtics, per anar a muntar a cavall, per practicar esport, etc. Les activitats són gratuïtes però requereixen d'inscripció prèvia a Can Jalpí. Places limitades.

Tallers de salut

Durant el curs escolar, el Servei de Joventut realitza tallers i activitats diverses dins dels instituts del municipi, per tractar temàtiques relacionades amb la salut, com per exemple: el consum de tabac entre els adolescents, la prevenció de la SIDA, la sexualitat responsable, etc.

Cursa Jove

La Cursa Jove és un projecte educatiu i esportiu que consisteix en una cursa amb recaptació solidària (a benefici d'alguna entitat, ONG, etc.), amb la particularitat de que totes les tasques d'organització de la cursa estan realitzades per joves de 16 a 20 anys, alumnat del Pla de Transició al Treball de Pineda de Mar. Es celebra anualment, durant la primavera.

Curs de monitors/es de lleure infantil i juvenil

Es tracta d'una formació en l'àmbit del lleure orientada a l'obtenció del títol de monitor, per a joves d'entre 18 i 35 anys, que estiguin empadronats a Pineda de Mar. Es realitza una edició del curs cada any, durant la primavera, a Can Jalpí. Places limitades.

Curs de premonitors/es de lleure infantil i juvenil

Es tracta d'una formació en l'àmbit del lleure orientada a l'obtenció del títol de premonitor, per a joves d'entre 15 i 17 anys, que estiguin empadronats a Pineda de Mar (o bé que ho estiguin el seu pare, mare o tutor legal). Es realitza una edició del curs cada any, durant la Setmana Santa, a Can Jalpí. Places limitades.

397 Pineda Festival

El "397 Pineda Festival" és un festival musical i artístic centrat en l'art urbà (hip-hop, urban dance, graffiti) que es realitza cada any durant l'estiu a Pineda de Mar i que compta amb actuacions d'artistes locals, nacionals i internacionals, exhibicions, etc. És una activitat declarada com a bé d'interès turístic local.

Cursa de Trastos

La Cursa de Trastos consisteix en el descens cronometrat d'un circuit urbà, amb un vehicle autoconstruït. Es compta amb diverses categories, tant individuals com en equip, i per diverses edats (a partir de 10 anys i sense límit d'edat). Activitat inclosa dins de la programació de la Festa Major de Pineda de Mar, a finals d'agost. Consultar bases per a cada any específic.

Festa Jove

Les Barraques de la Festa Major de Pineda de Mar, que es celebren cada any a finals d'agost, en un recinte habilitat especialment a la Platja dels Pins. Programació de concerts organitzada a través del Consell de la Joventut de Pineda de Mar, amb actuacions de tota mena d'estils: rock, versions, DJ's, rumba, hip-hop, etc.

Concurs Instagram "El teu estiu a Pineda de Mar"

Concurs anual de fotografia a través d'Instagram, per a joves, amb temàtica estiuenca. Es realitza durant els mesos de juny i juliol, i es compta amb el suport del Centre Cívic Poblenou. Consultar bases, premis i categories, per cada any específic.

Espais autoritzats per a graffitis

Per tal de promoure l'art urbà i la pràctica del graffiti, l'Ajuntament de Pineda de Mar posa a disposició de tothom qui vulgui diferents espais del municipi per poder pintar graffitis de forma lliure i autorizada. Tan sols et demanem que pintis amb respecte i que siguis cívic en l'ús dels espais. Consultar a Can Jalpí quins són els espais que es troben disponibles.

Zombie Walk

Una activitat terrorífica que es celebra cada any a Can Jalpí, amb motiu de Halloween: una desfilada de zombies, amb una exhibició prèvia de maquillatge i animacions musicals i de percussió.