Sorteig per l’assignació i llista d’espera dels Horts Urbans de Pineda

Aquest dijous 12 de setembre la Sala de Plens de l’ajuntament acollirà a les 10 del matí el sorteig per l’assignació de les darreres places dels Horts Urbans de Pineda de Mar.

Aquest dijous 12 de setembre la Sala de Plens de l’ajuntament acollirà a les 10 del matí el sorteig per l’assignació de les darreres places dels Horts Urbans de Pineda de Mar. En el sorteig també es decidirà l’ordre de les persones usuàries en llista d’espera per si, arribat el cas, alguns dels horts quedés disponible. El període per optar a un dels 10 horts urbans de Pineda es van obrir al mes de maig. En total s’han rebut 20 sol·licituds. Els barems de la convocatòria otorgava diferent puntuació per criteris d’edat, anys d’empadronament al municipi o ingressos. Per aquest motiu es celebrarà el sorteig d’assignació dels horts pels casos en que els sol·licitants han empatat a punts.

Els horts urbans de Pineda de Mar estan situats al carrer Arnau Vilanova 22. En total hi ha 10 horts individuals de 7x7,5 metres, tancats i amb bucs d’emmagatzematge. Aquests horts són destinats a persones a partir de 60 anys, empadronades a Pineda, que estiguin en situació de jubilació, atur de llarga durada o invalidesa permanent i que no comptin amb cap altre hort al municipi.