S’obre el període d’inscripció per a la nova temporada de la Lliga Municipal de Futbol Sala

Està previst que la Lliga Municipal de Futbol Sala s'inici el 19 d'octubre. El termini per presentar equips finalitza el 4 d’octubre.

Ja està obert el període d’inscripcions d’equips a la Lliga Municipal de Futbol Sala de Pineda de Mar, lliga organitzada per la Regidoria d’Esports i que enguany arriba a la 30ª edició. Els equips interessats a participar podran inscriure’s fins el proper divendres 4 d’octubre presentant el formulari d’inscripció degudament omplert juntament amb el comprovant de pagament del primer termini de la taxa i la fotocòpia del document identificatiu del responsable/s de l’equip.

Està previst que la nova temporada comenci dissabte 19 d’octubre, i hi podran participar un màxim de 28 equips distribuïts en dos grups de 14. En total es disputaran 26 jornades en un calendari en què tots els equips del mateix grup s’enfronten entre si a doble volta.

Lliga Municipal de Futbol Sala

A final de temporada, i com ja es va fer en l’anterior edició, es realitzarà el torneig de post temporada. En aquest torneig hi participen els 8 primers equips de cada grup. Els 16 equips classificats s’enfrontaran en partits eliminatoris que s’establiran per sorteig, independentment del grup a qui pertanyin, tots estaran al mateix bombo. El torneig post temporada es disputarà els dies 6, 13 i 20 de juny de 2020.

El passat dilluns 16 de setembre es va celebrar l’acte de lliurament de trofeus als guanyadors de la Lliga de la temporada 2018-19. A l’acte van ser guardonats els 3 primers classificats del grup primera i del grup segona així com al màxim golejador de cada grup i als porters menys golejats.

Arxius adjunts