El Consell Superior d’Esports confirma una subvenció per a la millora de les instal·lacions esportives de Can Xaubet

Es tracta d’una subvenció assumida pel Ministeri de Cultura i Esports a través del consell dirigit a instal·lacions esportives que fomentin el futbol no professional. La reunió també va servir per tractar projectes de cultura de futur per Pineda.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor i el regidor d’esports Jorge Torres, es van reunir ahir amb el ministre de cultura i esports José Manuel Rodríguez qui va confirmar que el consistori rebrà una subvenció directa per a la millora de les instal·lacions esportives de Can Xaubet. Es tracta d’una subvenció assumida pel Ministeri a través del Consell Superior d’Esports i dirigida a instal·lacions esportives de titularitat municipal o federativa on es realitzin activitats de foment de futbol no professional.

L’ajuntament de Pineda ha complert els requisits de la convocatòria per poder rebre aquesta subvenció, entre els quals es trobaven la realització de les actuacions de millora al camp de futbol de Can Xaubet durant l’any 2019.

A la reunió també va estar present la regidora de cultura de l’ajuntament Sandra Pérez. Es va aprofitar la trobada amb el ministre per tractar projectes culturals de futur per al municipi.