El Complex Esportiu Municipal Can Xaubet té prevista la seva reobertura amb l’arribada de la fase 3 de desescalada

S’han adaptat les instal·lacions i el seu funcionament per complir amb els requisits de seguretat, higiene i prevenció. Per evitar aglomeracions i controlar l’aforament, s’haurà de fer una reserva prèvia a la sala de fitness, piscina o activitats dirigides.

Després de 3 mesos de tancament al públic de les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de Can Xaubet a causa de la situació sanitària, està tot preparat per a la seva reobertura amb l’arribada de la fase 3 de desescalada a Pineda.

Per tal d’adaptar la instal·lació i el seu funcionament als requeriments sanitaris de seguretat, higiene i prevenció, s’han realitzat una sèrie d’adaptacions per tal d’evitar aglomeracions, limitar l’aforament d’espais esportius i complementaris, garantir la traçabilitat així com la neteja i desinfecció d’espais comuns després de cada torn d’activitat.

Una de les novetats més destacades és la de les reserves d’activitat, pas imprescindible que hauran de realitzar els abonats abans d’assistir al centre ja sigui per fer ús de la sala de fitness, de la piscina o de les activitats dirigides, i que s’implanta com a mesura per garantir especialment el control de l’aforament, limitat al 50 % en aquesta fase desescalada, i la neteja i desinfecció d’espais.

Hi haurà un punt de control de temperatura i desinfecció de mans i peus a l’accés únic al complex, situat al passadís exterior del pavelló, i s’haurà d’accedir amb mascareta al complex, tot i que el seu ús no serà obligatori durant la pràctica d’activitats esportives.

L’altra novetat important és l’habilitació de nous espais exteriors per a la realització d’activitats dirigides, així com nous espais d’atenció a l’usuari amb la finalitat de descongestionar la recepció principal.

Per més informació sobre les condicions d’ús i la programació d’activitats dirigides consultar al web www.canxaubet.cat.