Beques d’educació i d’esport de l’Ajuntament de Pineda de Mar

S’obre el període de sol·licituds de beques d’educació i per a la pràctica d’esport extraescolar. Del 2 al 27 es podran presentar sol·licituds telemàticament i presencialment, aquestes últimes només amb cita prèvia.

L'Ajuntament de Pineda obre el període de sol·licituds de beques en l'àmbit educatiu i d’esports pel curs que ve. Es tracta de les beques de llibres, beques de l’Escola de Dansa. Casals d'Estiu. També hi ha les beques d’ajuts individuals de menjador que atorga el Consell Comarcal, i les beques per a la pràctica d’esport extraescolar organitzat per entitats esportives o AMPAS de Pineda de Mar.

Presentació de sol·licituds

El període de sol·licituds de les beques d’educació i esports començarà dilluns 2 de maig i s’allargarà 27 del mateix mes. Es podran fer telemàticament a través del web www.pinedademar.cat o bé presencialment únicament amb cita prèvia.

Presencialment, només s’admetran sol·licituds amb cita prèvia concentrada per telèfon al 93 767 15 60 (de 8.30 a 14 h) o bé demanada a través de http://citaprevia.pinedademar.org

Sol·licitud telemàtica

Accedeix directament a la sol·licitud telemàtica de la convocatòria de les beques d'educació i esports.

Les sol·licituds de beques de menjador escolar s'hauran de gestionar presencialment.