Inici del període de sol·licitud de les noves beques per a la pràctica d’esport extraescolar

La nova beca, dirigida a alumnes de Pineda de 6 a 12 anys, cobreix fins a un 90% del cost de l’activitat esportiva extraescolar organitzada per entitats esportives o AMPAS. La presentació de sol·licituds es pot fer del 2 al 27 de setembre.

El proper 2 de setembre s’inicia el període per sol·licitar les noves beques per a la pràctica d’esport extraescolar organitzat per entitats esportives o AMPAS de Pineda de Mar. El nou ajut va destinat a nens i nenes de 6 a 12 anys empadronats al municipi i matriculats en algun centre educatiu de Pineda de Mar. La beca podrà cobrir fins a un 90% del cost de l’activitat amb un import mínim de 50€ i un màxim de 270€.

 

 


Els formularis per a la sol·licitud es poden descarregar en aquesta mateixa pàgina o recollir-los a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i també al Centre Cívic Poblenou.

Les sol·licituds es podran presentar fins el 27 de setembre a l’OAC o telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Pineda.

Aquest nou ajut va ser aprovat pel Ple Municipal de Pineda de Mar el passat mes de març per donar resposta a la demanda que realitzaven tant famílies com també clubs esportius, que havien informat l’ajuntament de les dificultats que tenen algunes famílies a l’hora de satisfer les quotes per realitzar activitats físiques. Amb aquestes beques l’Ajuntament de Pineda de Mar vol afavorir la pràctica de l’activitat esportiva en joves, sense que la situació econòmica familiar comporti un impediment o càrrega econòmica excessiva que pugui impedir la pràctica esportiva d’aquest col·lectiu.

Arxius adjunts