L’Ajuntament de Pineda de Mar instal•la taules de ping-pong al municipi

Fins ara no es comptava en el municipi amb aquest tipus d’equipaments esportius. Les noves taules de ping-pong s’afegeixen a l’oferta municipal per a la pràctica d’esports de pistes poliesportives, porteries i xarxes de voleibol a les platges, els patis oberts i pistes obertes.

 

Durant aquesta setmana l’Ajuntament de Pineda de Mar està instal·lant en diversos punts del municipi taules de ping-pong. L’objectiu d’aquesta actuació és facilitar i fomentar la pràctica de l’activitat física i incorporar a l’oferta d’equipaments esportius municipals uns elements amb els quals fins ara no es comptaven. En concret s’han instal·lat taules de ping-pong a la platja dels Pins, a la platja dels Pescadors, a la platja de Poblenou, a la plaça de la Biblioteca i al carrer Empordà, al costat del CAP de Poblenou.

 

                                                                                   

 

Les noves taules de ping-pong s’afegeixen a l’oferta d’espais i equipaments públics per a la pràctica d’esport: tres pistes poliesportives, a la plaça de la Biblioteca, Can Carreres i Can Moré. Durant els mesos d’estiu també s’instal·len porteries de futbol a la platja de Poblenou, a la platja de la Riera i a la Platja dels Pins i xarxes per practicar el voleibol a les platges dels Pescadors, dels Pins, la Riera i Poblenou.

 

A aquestes zones lliures s’hi han de sumar els patis oberts de les escoles Sant Jordi, Jaume I, Aloc i Antoni Doltra i les pistes obertes de Pinemar, el Carme i Can Feliu de Manola. Aquests espais són d’ús lliure durant els cap de setmana de 10 a 20 h en horari d’hivern i de 10 a 21 h en horari d’estiu, sempre i quan no hi hagi una activitat organitzada per l’Ajuntament o per una entitat sociocultural i/o esportiva. Durant els mesos de juliol i agost, patis i pistes també es troben obertes de de dilluns a divendres de 17 a 21 h.

 

Arxius adjunts