Preinscripcions als Programes de Transició al Treball (PTT) i de Formació i Inserció (PFI) de Pineda de Mar

Destinats a joves (16-21 anys) sense el graduat d’ESO. S’ofereix formació d’auxiliar en muntatges i d’instal·lacions elèctriques , d’aigua i gas i d’auxiliar de vendes, oficines i atenció al públic.

Dilluns 25 de maig comença la preinscripció als Programes de Transició al Treball (PTT) i de Formació i Inserció (PFI) de Pineda de Mar i s’allargarà fins el 5 de juny. Aquests programes s’adrecen a nois i noies joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i volen formar-se en una professió.

Actualment els perfils professionals del PTT de Pineda de Mar contemplen la formació d’auxiliar en muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas i la d’auxiliar de vendes, oficines i atenció al públic. A banda dels mòduls de formació professional de cada perfil específic, aquests programes també ofereixen mòduls de formació general per al desenvolupament personal i professional com són el coneixement de l’entorn, la recerca de feina, tècniques de comunicació i matemàtiques aplicades.

Al finalitzar el programa, s’obté la certificació de formació rebuda i de les competències professionals adquirides. A més a més es facilita la realització de les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el graduat en secundària.

Preinscripcions amb suport informàtic des del 25 de maig al 5 de juny

Les preinscripcions a aquests programes es faran amb suport informàtic descarregant el formulari des de la web https://agora.xtec.cat/iescoromines/ i enviant el formulari i els documents complementaris a pttpinedademar@xtec.cat.

De forma excepcional i a causa de l’actual situació sanitària, es podrà omplir i fer entrega de la documentació de forma presencial només amb cita prèvia a l’Institut Joan Coromines – C. Extremadura 25, Pineda de Mar, telèfon 651536303.

Díptic explicatiu de la preinscripció i dels programes a Pineda de Mar