Preinscripció batxillerat curs 2020-21

El període de preinscripció al batxillerat és del 27 de maig al 3 de juny.

Dimecres 27 de maig comença el període de preinscripció al batxillerat que finalitzarà el 3 de juny. La preinscripció s'ha de fer telemàticament.

Existeixen dues opcions:

1) Sol·licitud electrònica: Cal identificar-se mitjançant un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d’identificació idCAT Mòbil, i el número d’identificació de l’alumne/a amb el qual consta al Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC). El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre.

2) Sol·licitud amb suport informàtic: El tràmit de presentació de la sol·licitud amb suport informàtic s’acaba amb l’enviament per correu electrònic del resguard acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, a la bústia electrònica oficial del centre  . demanat en primera opció dins el termini establert per presentar la documentació.

Accés a la sol·licitud, clicant aquí. (Seleccionar l’opció PER INTERNET i després “sol·licitud electrònica” i realitzar els processos que s’indiquen).

En els casos excepcionals en què no es pugui enviar per correu electrònic, els centres hauran d'organitzar la presentació del resguard de sol·licitud i/o la documentació assignant una cita prèvia per a l'accés al centre. La informació per poder sol·licitar la cita prèvia es pot consultar al web del centre corresponent.

Trobareu tota la informació al web del Departament d'Ensenyament:
http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/9388-batxillerat