El PTT de Pineda de Mar premi en excel·lència docent

L’especialitat d’auxiliar en muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas ha estat reconeguda amb un Premi Impuls FP.

Aquesta setmana s’han entregat els Premis Impulsfp, un concurs que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores per l’alumnat d’ensenyaments professionals de Catalunya. En aquesta entrega, el PTT de Pineda de Mar en l’especialitat d’auxiliar en muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas ha aconseguit el Primer Premi en la categoria d’Excel·lència Docent amb el projecte de gamificació a l’aula HOTEL MUNTELEC.

Aquest premi és un reconeixement al treball diari i constant per implementar metodologies innovadores amb les quals els joves puguin connectar amb les necessitats del mercat de treball i desenvolupin competències professionals innovadores alhora que gaudeixen aprenent mitjançant reptes. També és una empenta per segur endavant, és un «seguiu així» segons comenten la tutora del Pla de Transició al Treball de Pineda de Mar Cristina Márquez i el professor tècnic de la modalitat Víctor Hidalgo.

Programes de Transició al Treball i de Formació i Inserció

Els Programes de Transició al Treball (PTT) i de Formació i Inserció (PFI) són programes adreçats a joves d’entre 16 i 21 anys sense el graduat d’Educació Secundària Obligatòria i que volen formar-se en una professió. Actualment el PTT de Pineda de Mar ofereix formació en auxiliar en muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas i també d’auxiliar de vendes, oficines i atenció al públic. A banda dels mòduls de formació professional de cada perfil específic, aquests programes també ofereixen mòduls de formació general per al desenvolupament personal i professional com són el coneixement de l’entorn, la recerca de feina, tècniques de comunicació i matemàtiques aplicades.

Està previst que la preinscripció per al curs 2021-22 del PTT de Pineda de Mar s’obrin el proper dilluns 10 de maig.