El Pla de Transició al Treball de Pineda (PTT) obre el període de preinscripcions pel curs 2021-22

La preinscripció a l’oferta formativa del PTT es podrà realitzar del 10 al 21 de maig ambdós inclosos.

El proper dilluns 10 de maig s’obre el període de preinscripció al Pla de Transició al Treball de Pineda de Mar. El PTT és un recurs formatiu adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no tinguin el graduat en Educació Secundària Obligatòria i que vulguin seguir formant-se. En concret al PTT de Pineda s’hi ofereixen dos perfils de formació: l’auxiliar de muntatges i instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas i l’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Les sol·licituds de preinscripció s’hauran de fer preferentment de forma telemàtica emplenant el formulari que estarà disponible a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/pfi/preinscriute/sollicitud/ i enviant-lo amb la documentació requerida a pttpinedademar.xtec.cat. També es podrà presentar presencialment a l’Institut Joan Coromines sol·licitant cita prèvia al telèfon 937624709.

Feu clic a la imatge per obrir-la a tamany complet.

Les dues formacions tenen una durada d’un curs acadèmic i en superar-lo els alumnes poden continuar la seva formació amb un cicle formatiu de grau mitjà. L’estructura del curs inclou mòduls de formació general, mòduls de formació professional i 180 hores de pràctiques a l’empresa.

Informació d'interès