Cantata Escolar especial des de casa

Es proposa que els nens i nenes surtin al balcó a cantar les cançons escollides aquest divendres a les 19.30 acompanyades de Ràdio Pineda.

Aquest divendres 3 d’abril s’havia de celebrar al Camp de Futbol de Can Xaubet la 16a Cantata Escolar de Pineda que reuneix a alumnat de les diferents escoles del municipi per cantar varies cançons treballades al llarg del curs a les respectives classes. Donada la situació de confinament, no es podrà celebrar d’aquesta manera. Ara bé, els i les professores de música del grup de treball de la preparació de la cantata han decidit preparar una actuació especial per aprofitar el treball que s’havia fet a les aules abans del confinament.

La proposta és que tots els nens i nenes de primària de Pineda surtin als balcons a cantar tres cançons que ja s’havien treballat a classe. L’hora concertada serà el mateix divendres 3 d’abril a les 19.30. Per coordinar a tothom, Ràdio Pineda emetrà des d’aquella hora un programa especial on sonaran les tres cançons escollides amb la idea que es puguin cantar alhora acompanyades des de casa.

Enguany la cantada girava al voltant de la defensa del medi ambient, la cura del planeta, la sostenibilitat i l’impuls d’actuacions per a la millora de l’entorn com el reciclatge. Les cançons escollides per aquesta cantata especial són: Bella Ciao (Sing for the climate), Els quatre elements – AMLorente / RMVidal i Les Tres Erres de El Pot Petit.

Funcionament de la Cantata Especial

És important estar preparats uns minuts abans de les 19.30 h i posar Ràdio Pineda des de l’FM (94.6), ja que si s’escolta per internet o l’aplicació mòbil hi ha un decalatge d’alguns segons. Puntualment es farà una presentació i les últimes indicacions i a continuació sonaran les tres cançons seleccionades. Mentrestant les famílies poden fer fotografies i vídeos del moment i compartir-les a les xarxes socials.