Beques d’ensenyament i esport pel curs 2021-22 de l’Ajuntament de Pineda de Mar

Les sol·licituds es podran presentar del 10 al 28 de maig de forma telemàtica i presencial. Per a la presentació presencial cal demanar cita prèvia a partir de dilluns 3.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ja té enllestida la convocatòria pel curs 2021-22 de les beques d’ensenyament i d’esports. El període per a demanar algunes de les modalitats de les beques serà del 10 al 28 de maig. Com en cursos anteriors es contempla la beca de material escolar i llibres de primària i ESO, beques per a llars d’infants, les beques de l’Escola de Música i de l’Aula de Dansa, les dels Casals d’Estiu i les beques per a la pràctica d’esports extraescolar organitzat per entitats esportives o AMPAS de Pineda de Mar. Per últim també es podrà demanar la beca de menjador escolar.

Enguany s'ha fet un esforç per arribar a més famílies amb aquests ajuts. La dotació de la beca de material escolar i llibres de primària i ESO s'ha augmentat dels 33.000 € de la darrera convocatòria fins als 50.000 € d'aquest any. Pel que fa a la beca d'esports extraescolars, que com a diferència d'altres anys rebran directament les famílies i no les entitats organitzadores, ha vist augmentada la seva dotació en 4.000 € fins els 24.000 €.

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es farà tant de forma telemàtica com presencial. Es podrà presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Si s’opta per l’opció presencial serà imprescindible obtenir cita prèvia a partir de dilluns 3 de maig a través del telèfon 937671560 o bé des de la web citaprevia.pinedademar.org.

Trobareu tota la informació a www.pinedademar.cat/beques

Beques d’esport extraescolar

Per tercer any l’ajuntament inclou a la convocatòria de beques d’ensenyament les beques per a la pràctica d’esport: l’objectiu del consistori és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva entre els joves sense que la situació econòmica familiar sigui un impedint. L’any passat es van beneficiar d’aquest ajut un total de 244 infants de Pineda.