La regidoria d'Igualtat promou tallers d'autocura

Els tallers estaran dirigits a dones que treballen a la llar o que treballen en la cura d'altres persones. Els tallers es faran el mes d'octubre en coordinació amb l'associació <<Mujeres Pa'lante>>

La regidoria d'Igualtat incorpora a les seves propostes per aquest curs els tallers d'autocura dirigits a dones que treballen a les llars,  o que realitzen tasques de cura a persones grans o dependents, ja sigui de manera professional o altruista. Els tallers tallers estaran enfocats a ampliar el coneixement en sí mateixes i afavorir l'autoestima, a poder reconèixer i solventar situacions d'estrés, saber connectar amb la propia vitalitat i generar coneixement sobre aquest espai vital, i també per identificar les emocions i sentiments desfavorables que els puguin afectar. L'objectiu és que les dones que hi participin puguin adquirir hàbits i eines per a la seva pròpia autocura.

Als tallers s'hi realitzaran tècniques de relaxació i respiració, activitats d'expressió artística i espais de reflexió comuns, així com dinàmiques per a treballar el moviment corporal adequat. El lloc de realització serà al C/Riera, 31, durant els dies 4,11,18 i 25 d'octubre de 15:30 a 17:30. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer al telèfon: 609 740148, ja sigui trucant o escrivint un missatge a través de l'aplicació per a mòbils Whatsapp.


Amb la participació de Mujeres Pa'lante
Tot i ser la primera edició d'aquest tipus de taller a Pineda de Mar, la seva organització compta amb la participació de Mujeres Pa'lante, una cooperativa amb presència a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat que se centra en la vida de les persones, treballant des d'una perspectiva de responsabilitat i compromís social, atenent a les necessitats i desitjos de la persona. La cooperativa està formada íntegrament per dones, de diversos orígens  i condicions. Un dels seus valors essencials és el reconeixement de la igualtat entre homes i dones i, per tant, entén la necessitat de qüestionar els rols de gènere imposats. El seu principal objectiu és superar les condicions de desigualtat que existeixen en les societats patriarcals. Amb aquests tallers contribueixen a: corresponsabilització de gènere, donar visibilitat i revaloritzar les dones.