Es reforça el Punt Lila per a la Festa Major

L’any passat, més de 150 persones s’hi van acostar per rebre informació diversa i agrair el servei. Estrenarà disseny propi i logo identificatiu, a més de millorar la cobertura de tots els espais.

La Festa Major de Pineda de Mar tornarà a disposar del Punt Lila que va estrenar l’any 2021. En l’anterior edició, més de 150 persones es van acostar per agrair el servei i rebre diversa informació. A més, es destaca positivament que durant els quatre dies de festa no es va haver d’atendre cap incident masclista, el que va permetre poder dedicar els esforços a la difusió i no haver de lamentar víctimes d’agressions.

 

Identitat pròpia i més cobertura        

En la línea de seguir millorant la positiva experiència de l’any passat, el Punt Lila pinedenc no només estarà present a la seva parada, sinó que comptarà amb la col·laboració de dues persones que faran un itinerari per informar, atendre i prevenir casos de violència de gènere. Per potenciar la visibilitat del propi punt, s’ha treballat un logo identificatiu, una carpa amb disseny propi i s’ha proposat el lema “Pineda lliure d’agressions sexistes”. Finalment, per completar la informació, en aquesta edició també es donarà espai al col·lectiu LGTBI+.

 

Suport de les administracions

Per a la implementació i millora del Punt Lila, l’Ajuntament de Pineda de Mar ha rebut el suport de diferents institucions. Hi col·labora l’Estat a través del Pacto de Estado contra la violencia de género. També la Generalitat de Catalunya des del Departament d’Igualtat i Feminismes. Així com la Diputació de Barcelona des de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts