Votació popular de l’11è premi OMBÚ de Fotografia

Del 21 de desembre al 3 de gener es poden visitar les fotografies finalistes a la recepció de Can Comas.

Dilluns 21 de desembre s’obre el període de votació popular per l’11è premi OMBÚ de Fotografia. El jurat de l’edició d’enguany ha escollit les 30 fotografies finalistes de les 176 presentades i es troben exposades a la recepció de Can Comas. La votació, que s’allargarà fins el 3 de gener, servirà per escollir el premi popular dotat amb 150 €.

Els horaris de visita de l’exposició de fotografies finalistes és de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Per votar haureu d’emplenar la butlleta amb el vostre DNI i el número de la fotografia guanyador. El lliurament de premis, si la pandèmia ho permet, es farà el divendres 8 de gener a Can Comas a les 20 h.

Premis OMBÚ de fotografia

Els premis OMBÚ de fotografia són una iniciativa de l’Ajuntament de Pineda de Mar i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda. Es tracta d’un concurs de fotografies originals relacionades amb el municipi de Pineda. Els premis de la convocatòria reparteixen 500, 300 i 150 € a les tres fotografies guanyadores. També hi ha dos premis de 150 € per a l’autoria local i pel premi del públic.