Veredicte 11è Premi OMBÚ de Fotografia

Les restriccions que causa la Covid-19 han impedit la celebració de l’entrega de premis.

Un cop finalitzada la votació del premi popular es dóna a conèixer el veredicte de les diferents categories de l’11a edició dels Premis OMBÚ de Fotografia.

  • Primer premi: Felipe Bravo

  • Segon premi: Josep Lluís Fillat

  • Tercer premi: Joan Garriga

  • Premi a la fotografia d’autor local: Xavier Palau

  • Premi de la votació popular: Joaquín Melero


Les restriccions derivades de la pandèmia han impedit la celebració de l’acte de lliurament de premis dels premis OMBÚ d’enguany.
Els cinc guanyadors rebran una notificació per correu electrònic.

Fotografia en temps de confinament

El context sanitari i el confinament han estat el tret característic de la majoria de les fotografies participants. Així el primer premi retrata una plaça Catalunya en sol·licitud feta amb els primers rajos del dia. En contraposició el segon premi mostra una plaça d’Espanya plena de vida amb una actuació castellera prèvia a la pandèmia. Tant el tercer com el premi a l’autor local ens traslladen a la platja i concretament al búnquer de la platja dels Pescadors i d’una guingueta. Per últim, el premi votació popular representa un pi i la silueta d’una persona contra la força del vent.

Primer premi:

Segon premi:

Tercer premi:

Premi autor local:

Premi votació popular:

11a edició dels premis

Els premis OMBÚ de fotografia són una iniciativa de l’Ajuntament de Pineda de Mar i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda. Es tracta d’un concurs de fotografies originals relacionades amb el municipi de Pineda. Els premis de la convocatòria reparteixen 500, 300 i 150 € a les tres fotografies guanyadores. També hi ha dos premis de 150 € per a l’autoria local i pel premi del públic. Enguany s’han presentat al certamen 176 fotografies originals.