Pineda de Mar presenta el calendari d’activitats d’estiu per a la dinamització del municipi

La campanya «Viu l’estiu a Pineda!» vol incorporar en un mateix calendari totes les activitats i esdeveniments que es realitzen al municipi durant el mes de juliol i agost.

Amb el lema «Viu l’estiu a Pineda!» l’ajuntament de Pineda de Mar ha elaborat un calendari amb tota mena d’esdeveniments que es realitzen al municipi durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’esdeveniments organitzats per consistori des de diferents regidories o també per entitats municipals. L’objectiu és unificar una agenda d’activitats municipal per tal de dinamitzar sectors com el turisme, el comerç o la restauració.

Entre els actes trobem activitats musicals com petits concerts, DJ’s i animació itinerants, campionats esportius, la shopping night, sardanes, jocs gegants de fusta per els més menuts i també nits temàtiques per als joves del municipi.

A banda d’aquestes activitats puntuals, durant tot l’estiu també es podrà gaudir de la Fira d’Estiu situada a la plaça del Mar, i també de les activitats per infants i nens i nenes al Baby Center i al Mini Beach Club situat a la platja dels pescadors.