L'Auditori en Xarxa s'acomiada amb propostes pel cap de setmana

La proposta de la Regidoria de Cultura de recomanacions culturals per gaudir des de casa ha acompanyat el confinament durant 10 setmanes, 70 dies plens de propostes de teatre, música, espectacles infantils, museus, jocs, òpera, i un llarg etcètera.

Aquest ha estat la darrera setmana en què L'Auditori en Xarxa ha fet fet recomanacions culturals a través de les xarxes socials de l'ajujntament. Han estat, des del 16 de març, 10 setmanes en que cada dia s'ha proposat algun tipus de proposta cultural, 70 dies en total de recomancions de teatre, música, espectacles infantils, museus, jocs, òpera, i un llarg etcètera. Per a tots els gustos i per a totes les edats.
El progressiu desconfinament fa que puguem ampliar el nostre ventall d'activitats i, per tant, la funció no és tant necessària. A més a més, de ben segur que tothom ja sap a on buscar recursos escènics a les xarxes.
No obstant no ens volem acomiadar sense unes darreres recomanacions:
  • D'una banda, al ja famós canal de Youtube d'Andrew Lloyd Webber "The Shows Must Go On", avui divendres estrenen a les 20.00 hores el musical "The Sound of Music". Aquella pel·lícula que aquí es va traduir com "Sonrisas y lágrimas" i que explica la història de la família Trapp. Com sempre, es podrà veure durant 48 hores. https://www.youtube.com/watch?v=T5AtR2jJjTs
  • I d'una altra banda, la versió que Matthew Bourne va coreografiar del que potser és el ballet clàssic més famós de tots els temps "El llac dels cignes" (1876) de Piotr Ilitx Txaikovski. Amb Richard Winsor en el paper de cigne i Dominic North en el de Príncep i la resta de la  New Adventures Dance Company. https://www.youtube.com/watch?v=rQsECoq9XGM
  • També cada divendres, el Cirque du Soleil ha portat especials de 60 minuts amb resums de diversos espectacles (mai del mateix espectacles). Avui us recomanem el que duu per títol "SINGALONG" i que porta algunes de les millors i més famoses cançons solistes dels espectacles d'aquesta meravellosa companyia de circ teatralitzat de Canadà. Començant per la cançó, com no podia ser d'una altra manera, Alegria! https://www.youtube.com/watch?v=1RDoJp1Sea8
I, finalment i per veure tota la família us portem una col·lecció de curts d'animació que són una meravella. Alguns, la majoria, tenen clarament un missatge. N'hi ha força que són molt divertits. D'altres però, són tristos. però tots, sense excepció són molt bonics o tenen alguna cosa que els fa especials. Us recomanem molt que els veieu amb els vostre fills perquè alguns podrien no entendre'ls depenent de l'edat que tinguin. A vosaltres segur que us agraden i a la vostra canalla també. Són una autèntica meravella. Van des dels dos minuts i poc fins als 7 o 8 i la majoria són sense diàlegs (algún hi ha amb subtítols).
Des de la Regidoria de Cultura esperem haver-vos ajudat a portar el confinament el millor possible, us encoratgem a seguir tenint cura i esperem retrobar-nos aviat als auditoris, teatres, cinemes, carpes i carrers dels nostres pobles i viles!