La Fundació Tharrats reprèn l'activitat

El pinedenc Óscar Sánchez, reconegut en diverses ocasions pels International Photography Awards New York City, hi exposarà entre els dies 17 de juny i 11 de setembre

Han passat més de dos anys des de l'última exposició a la Fundació Tharrats. En tot aquest temps hem superat una pandèmia i s'han anat realitzant diferents obres de millora de l'edifici que, tot i no haver estat encara finalitzades, ja permeten que des d'aquest mateix mes torni l'activitat expositiva a la Fundació.

L'exposició encarregada d'obrir aquesta nova etapa després de la obligada aturada és Expedición y aventura, un recull fotogràfic del pinedenc Óscar Sánchez. L'autor es descriu a sí mateix com "un entusiasta de la naturalesa i un enamorat incondicional del nostre món". Les seves expedicions arreu del planeta l'han portat a fantàstics paratges que ha captat amb la seva càmera. El seu esplèndid treball ha sigut reconegut pels International Photography Awards New York City en fins a tres ocasions durant els anys 2020 i 2021. El seu caràcter viatger l'ha portat a fer expedicions i guardar imatges de diferents països com Espanya, Escòcia, Itàlia, França, Alemanya, Àustria, Portugal o Suïssa, que han enriquit la seva col·lecció. 

La inauguració serà divendres 17 a les 19.30h.

L'exposició estarà oberta al públic dels dies 17 de juny fins a l'11 de setembre, en els horaris d'obertura següents:

Dilluns a divendres de 18.00 a 20.00h

Dissabtes d'11.00 a 14.00h i de 18.00 a 20.00h

Diumenges i festius d'11.00 a 14.00h