L’últim documental de Patxi Uriz estrena la nova programació de l’Auditori 2020

La nova programació de L’Auditori portarà a Pineda Abans que es faci fosc, amb Míriam Iscla i Nenes i nens amb Anna Sahum

Nova programació d’espectacles a L’Auditori de Pineda de Mar pel primer semestre de 2020. Aquest any s’encetarà la temporada amb una sessió especial amb el darrer documental de Patxi Uriz «Los últimos de la Mejana, rebaldia y esperanza». L’acabat d’estrenar treball del director es podrà veure de forma gratuïta fins a cobrir l’aforament el divendres 7 de febrer. Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb el Director. Com en les darreres temporades s’han programat obres teatrals per al públic adult i familiar, espectacles de música i sessions de cinema.

En teatre destaca l’obra Abans que es faci fosc, amb Míriam Iscla dirigida per Pep Pla. També es podrà veure l’adaptació Nenes i nens amb Anna Sahum a les ordres de Joel Joan. Pel públic infantil s’ha programat el teatre musical Alícia al país de les meravelles, una versió lliure sobre l’ús coherent del mòbil entre els infants, i també Contes al terrat, de la Companyia Anna Roca.

La música la durà l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallés amb l’espectacle De la nova cançó al trap en format simfònic, una producció basada en peces simfòniques d’obres festes i estrenades a Catalunya les últimes dècades. A mitjans d’abril també arribarà a L’Auditori la presentació del nou disc de Chicuelo i Marco Mezquida, No hay dos sin tres. Tancarà la programació semestral de l’auditori el clàssic concert de Sant Joan a l’Espai Sant Jordi amb l’espectacle de The Gospel Viu Choir Vida.

El cinema torna a L’Auditori a preus populars amb títols com Frozen II, la guanyadora de 3 premis Gaudí La hija de un ladrón o bé Star Wars: L’ascens de Skywalker.

XVIII Edició de La Mostra

Enguany la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya a Pineda de Mar celebra la seva 18a edició, i L’Auditori tornarà a convertir-se en un espai escènic referent del certamen, que durant els dies 1, 2 i 3 de maig omplirà diferents espais de Pineda del millor teatre amateur.