L’Auditori de Pineda aposta per artistes locals a la programació de tardor

A banda de la programació habitual, també trobem actuacions d’artistes amb el segell Cultura Km. 0. Les entrades es posaran a la venda diumenge 15 d’agost a www.auditoripineda.cat

L’ajuntament de Pineda de Mar ha presentat la programació de L’Auditori per a la tardor de 2021. Per aquesta, des de la regidoria de Cultural s’ha volgut compaginar espectacles nacionals de primer nivell amb actuacions d’artistes locals. D’aquesta manera es segueix l’aposta iniciada amb el festival Cultura Km.0 celebrat ara fa un any en substitució de la Festa Major i que donava espai a artistes del municipi.

En referència a espectacles habituals, la programació de l’últim trimestre aproparà al públic de Pineda de Mar i rodalies la música de Manu Guix i els musicals familiars La parada dels somriures i Gospel for kid Christmas. Amb el segell Cultura Km. 0 hi trobarem els espectacles de Maria Muñoz i Javier Ginés. Lligat als actes del 25 de novembre, el Grup Improvisades de l’Escola de Teatre Artur Iscla presentarà T’ho explico. De l’1 al 6 de novembre L’Auditori serà l’espai de celebració del VII Festival Internacional de Curtmetratges Cinemart. Tancarà la programació el tradicional concert de Nadal benèfic amb la Banda de Cerdanyola.

Les entrades de tots els espectacles es posaran a la venda aquest diumenge 15 d’agost a la web www.auditoripineda.cat i a partir del 16 també a Can Comas (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Cultura segura

Com ha succeït en el darrer any, L’Auditori s’adaptarà a les mesures que dictin les autoritats sanitàries per mantenir la distància entre persones i l’aforament de l’espai i seguir podent oferint cultura de forma segura.