L’abans i el després del carrer del Mar guanya el primer premi del XIIè OMBÚ de Fotografia

Es dóna a conèixer el resultat de l’edició d’aquest any dels premis OMBÚ de Fotografia de Pineda.

El passat divendres el hall de la biblioteca Manuel Serra i Moret va acollir l’acte d’entrega de la dotzena edició dels premis OMBÚ de Fotografia de Pineda. En aquest es van donar a conèixer les tres fotografies guanyadores, el premi «Vila de Pineda» a l’autor local i també el premi popular.

El primer premi de l’edició d’enguany va ser per la fotografia de Marcos Javier Lavayen, que retrata el carrer del Mar juntament amb una imatge del passat. El segon premi, la fotografia de Xavier Xaubet, mostra uns dels indrets més fotografiats de la costa del municipi, al passeig en el moment de l’alba. El tercer premi de Joan Masferrer es centra en el detall de la rosada al municipi amb el campanar de l'església de Santa Maria de Pineda al fons.

Premier Premi - Marcos Javier Lavayen

Segon Premi - Xavier Xaubet

Tercer Premi - Joan Masferrer

El premi «Vila de Pineda» que premia cada any l’autor o autora local se’l va endur Manel Gonzàlez, amb una fotografia que juga amb el mar de fons i l’escultura de Teddy Cobeña al passeig. Per últim, el premi votació popular va ser per la fotografia de Joan Caimel de la inauguració del nou skate park de Pineda.

Premi Vila de Pineda - Manel Gonzalez

Premi Votació Popular - Joan Caimel

A l’acte hi van participar la primera tinent d’alcalde Sílvia Biosca i la regidora de Participació Ciutadana Verònica Rebollo, a banda de membres del col·lectiu Fotògrafs de Pineda.