«Història d’un senglar» premiada amb dos premis Butaca i un Max, a la nova temporada de L’Auditori de Pineda

El primer semestre del 2022 també portarà a Pineda «Una teràpia integral» el musical «Barclona 24 hores» i l’espectacle de dansa «Llaços». Dirigit al públic familiar, es podrà gaudir de l’espectacle de El Pot Petit «El lleó vergonyós» i «La motxilla de l’Ada»

L’Auditori de Pineda ja ha donat a conèixer quins seran els espectacles que conformaran la programació del primer semestre del 2022. La temporada començarà amb un espectacle de primera categoria: el 6 de febrer arriba a Pineda «Història d’un senglar» amb Joan Carreras. El seu protagonista va rebre el guardó a millor actor als Premis Max de Teatre, reconeixement que va obtenir també en els premis Butaca 2021. Dins d’aquests premis també es va endur al de millor espectacle de petit format.

Pel públic familiar, s’han programat dos espectacles en sessió de diumenge a la tarda: «La motxilla de l’Ada» de la companyia Teatre al detall, amb la música en directe de la Tresca i la Verdesca (13 de març) i «El lleó vergonyós» de El Pot Petit (5 de juny).

El 2 d’abril pujarà a l’escenari del seu municipi l’actor Jaume Casals, amb el teatre musical «Barcelona 24 hores». Ho farà acompanyat de Mireia Òrrit, Àlex Sanz i Anna Piqué. Ja en el mes de maig, els espectadors podran gaudir de la novetat «Una teràpia integral» amb Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Adrea Ros com a intèrprets principals. Per últim la dansa tornarà L’Auditori el 20 de febrer amb l’espectacle «Llaços» de Eleonora Martínez i Aída del Cid.

Entrades ja a la venda

Les entrades de la nova temporada de L’Auditori de Pineda de Mar es posaran a la venda a través de la web www.auditoripineda.cat, i també aquest vespre i també a Can Comas (plaça Catalunya 3, Pineda de Mar), de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Les persones titulars del carnet «Amics de L’Auditori» obtindran descomptes. La targeta es pot demanar gratuïtament a Can Comas.