Exhaurides les entrades de «El Pot Petit» per Festa Major: nova data l'1 de novembre

L’Ajuntament de Pineda de Mar ja ha programat un nou concert de «El Pot Petit» pel proper 1 de novembre a les 12 del migdia a l’espai Sant Jordi. Les persones empadronades que es quedin sense entrada rebran un correu electrònic informant del procediment per confirmar les entrades d'aquesta nova data.

El passat diumenge 15 d’agost es va obrir la prereserva d’entrades pels concerts de Festa Major per a persones empadronades a Pineda. Dels espectacles disponibles a l’Espai Sant Jordi ja s’han exhaurit les entrades pel concert de «El Pot Petit» de dissabte 28 d’agost. Dins el període de prereserva per a persones empadronades s’han rebut 1200 sol·licituds d’entrada per un aforament de 700. Per tal que les famílies puguin gaudir del grup a Pineda, l’ajuntament ja ha programat un nou concert de «El Pot Petit» pel proper 1 de novembre a les 12 del migdia.

Les persones que han tramitat la prereserva pel concert de festa major i que no puguin tenir entrada rebran en els propers dies un correu electrònic informant de la possibilitat d’accedir a aquesta nova data al mateix Espai Sant Jordi i de forma gratuïta.

Per a la resta de concerts de Festa Major, fins demà dia 19 d’agost es manté oberta la prereserva d’entrades per a persones empadronades al municipi a través del formulari web www.pinedademar.cat/prereservaentradesfm2021. En els propers dies aquestes persones rebran per correu electrònic les entrades reservades o les podran venir a recollir a l’Oficina de Turisme. A partir de dissabte 21 s’obrirà la reserva d’entrades per al públic general.